Nyarsfesten!

Hej!!!
Nu ar jag pa en nyarsfest.
Sa jag kan inte blogga lange.
De dansarna som har dansat var jatte bra.
Imorgon ska jag troligtvis ladda upp bild men far se.
             Vi ses imorgon!!!

Elefanterna!

Hej! Idag red vi på elefanter. Den jag red på heter Kavota. Hon är 20 år gammal och är en indisk elefant. Jag fick sitta på huvudet. Tyvärr måste jag sluta för festen börjar nu. Vi ses imorgon!!!

Nagra timmar kvar av aret!!!

Gott Nytt Ar!!! Det ar bara nagra timmar kvar sen ar det ett nytt ar!!! Vi kommer vara pa julfest eller gott nytt ar fest!!! Sa da kan jag inte blogga kommer vara med hela kvallen!!! Da kommer dansare och andra upptradande. Det ska bli sa kul. Men innan det ska vi rida pa elefanter. Undra vad de heter??? Men det har ska bli jatte roligt!!! Jag hoppas iallafall att jag kan bli kompis med nagon har. Vi ses kanske!!!

God Natt!!!

God natt allihopa!!! Nu eller snart ska jag ga och lagga mig. Jag haller pa med att leta vanner i thailand. Jag vill bli kompis med Hanna! Hon har ocksa blogg!!! Vet inte vad bloggen heter. Jag skriver mer imorgon. Vi ses imorgon,ZZZ!!!

Harproblem!!!

Hej! Idag har jag akt bat och solat! Jag snorklade ocksa. Alltid nar jag solar bloter Gabriella ner mig. Det ar lite iriterande. Men jag har vant mig nu. Sen badade jag i var pool. Det var riktigt skont. Jag duschade men jag hade jatte mycket tovor! Ar det nagon som kan hjalpa mig med haret,sa jag inte far mycket tovor. Vi ses sen!!!

One so och Seven!

Hej allihopa!!! Idag var vi pa en marknad,da sag vi 2 hundar. De heter One so och Seven! One so sov, hon var sotast och Seven var vaken och valdigt vild!!! Vi traffa Erik,Nattali, Markus och mamman vad hon nu hete igen. Nattali ar sa sot och ar en bebis!!! Jag har lart mig en typ av dans!!! Ska visa den forr mina kompisar!!! Foresten Gabriella har gjort illa sig!!! Det ar sa synd om hon!!! Nu ska jag ga och lagga mig vi ses!!!

13:38 i Thailand

Hej!
Idag har jag haft lite tråkigt, men ändå ganska roligt. Det roliga var när jag fick spela på Malins mobil och jag spelade ett spel som heter masken. Det tråkiga var när Malin läste tyst för sig själv för då hade jag ingeting att göra. Men nu ska vi bada i poolen för det är fint väder idag!
Här är en bild på poolen!


God Natt

God natt!!! .) Nu ska jag sova klockan ar 22.46 i Thailand! (zzz!) Jag at mat pa en resturang. :O Jag at freterade rackor med ris och drack 3 shake ,2 banan shake och 1 lemon shake. ;P Det var sa gott!!! (mums) Sen gick vi i affarer da kopte jag 3 saker till 3 av mina vanner! Men ska ge andra saker till andra vanner! Jag kopte till Samar,Zainab och Sara!!! Ska ge till Linnea,Elena, Jasemin,Yasemin och Moa!!! Imorgon ska jag kanske ladda upp nagra bilder men far se! BD Saknar stockholm lite gran!!! VI SES IMORGON!!! :-D (LOL!)

Aporna

Hej! Igar akte vi bat till en o men jag kunde inte skriva igar for datorn blev sonder! Sen nar vi kom hem gick vi till aporna. Jag klappade en men den blev arg,for den var vild inte tam! Idag akte vi till den on igen! Men nu ar vi hemma igen! Vi bada och solade oss! Jag kan tyvarr inte skriva mer for Erick ar har och da maste jag bada eller inte blogga! VI SES SNART ALLIHOPA!!!

I Thailand är klockan nu 11.19

Hej allihopa!
Idag ska vi troligtvis åka båt igen!
Vi vet inte vilken ö vi ska till, men pappa och Åsa letar efter det nu.
Jag vet ingeting nu, men ska blogga senare också så att ni vet om det blev av eller inte :)
Det här är jag och mina systrar med några som dansade på julafton. Dom är mästare i dans, i Thailand!


Strander!

Hej igen!
Idag var vi pa 3 olika strander! :-D
Vi akte bat och da blev vi blota,det var sa roligt! ;P
En enda sak som ar jobbigt ar att hos oss ar det 6 timmar fore! :-O
Jag ar sa himmla trott,pa dagarna!!! (zzz!)
Jag solade i solen och da brannde jag mig! :D
Jag saknar alla mina kompisar,hoppas ni som ar mina vanner ser inlagget!!! :-p
                 Vi ses snart!!!

Thailand!

Hej jag ar i Thailand nu!
Idag var vi pa stranden, da hittade jag jattefina snackor!
Igar pa julafton at vi god mat och tittade pa upptradanden. De dansade jattebra!
Jag kan inte anvanda de tre sista bokstaverna i alfabetet, hoppas ni kan lasa enda.

Vi ses senare!


Hjälp mig!!!

Hej allihop!!!
Jag behöver hjälp med vad jag ska säga i en minut för hela klassen.
 Om någon kommer på något snälla skriv det så jag kan öva litte på den saken jag blir så tacksam om någon skriver något.Snälla gör det så fort som möjligt.
Idag har jag vara tänkt på det. VI SES!!! :D

RSS 2.0